Нашата история и философия

Научете повече за нас

Марката “Дявач” води началото си от семейна фирма, основана през 1991 г. в град Нови Искър. Основната дейност на фирмата в началото е производството на нестандартни резервни части, детайли, елементи и възли в областта на подемно–транспортната и опаковъчна техника, както и на транпортни ленти и различни каучукови изделия. Фирмата се разраства и през 1996 г. започва да проектира и произвежда горивни камери за отопление и да изгражда камини. През 2009г. фирмата е закупена от “Галтех ЕООД”, като основна дейност на новата фирма остава производството на горивни камери под марката “Дявач”.
През цялата си дългогодишна история ние наблягаме на индивидуалния подход при работата с клиентите си: след като е осъществен първия контакт с клиента, провеждаме допълнителни разговори, чрез които запознаваме го с всички аспекти на процеса на изграждане на една камина. Тези разговори ни дават възможност да се запознаем с особеностите на конкретния обект. На базата на събраната информация от огледи и разговори предлагаме на клиента подробен идеен проект, който обсъждаме с клиента и служи за основа при стартиране на изпълнението на обекта. Големият опит, който сме натрупали чрез този начин на работа, ни позволява да предлагаме не само изпълнението на стандартни камини, но и изработката на напълно индивидуални, декоративни камини по проект на клиента.
Ние работим с доказани производители на висококачествени материали и компоненти. В нашата практика използваме продукти на:

  • Rath, Австрия: Огнеупорни изделия, уплътнители и лепила;
  • Rembrandtin, Австрия: Термоустойчива боя;
  • Schott, Германия: Огнеупорна стъклокерамика.